Δύο λόγια για μας..

Η ταβέρνα μας, βρίσκεται στο πάνω χωριό της Κάντιας δίπλα στον αρχαίο "Πύργο της Κάντιας" και καλωσορίζει Χειμώνα - Καλοκαίρι τους επισκέπτες της, που θέλουν να γευτούν παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά και τοπικά κρέατα ψημένα στη σούβλα με τον πατροπαράδοτο τρόπο μαγειρέματος!!!
Κάθε πιάτο μας είναι ξεχωριστό, διότι όλα φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι. Η πατάτες στα πιάτα μας είναι αποκλειστικά φρέσκες και το λάδι, το οποίο χρησιμοποιούμε είναι παραγωγής μας, βγαλμένο και αυτό με μεράκι. Εκτός από τα φαγητά "της ώρας" και τα μαγειρευτά, η ταβέρνα μας ετοιμάζει καθημερινά και γύρο χοιρινό.
Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργούμε από το πρωί καθότι ετοιμάζουμε μαγειρευτά φαγητά για το μεσημέρι, τα οποία φέρνουμε και στο σπίτι σας την ώρα που θέλετε, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.. Τους χειμερινούς μήνες, η ταβέρνα μας είναι ανοιχτή από τις 5 το απόγευμα και μετά.
Πιστεύουμε πως, αν ο δρόμος, σας φέρει προς τα μέρη μας, θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε...


Που θα μας βρείτε..

Συνδυάστε την εκδρομή σας στο Ναύπλιο με ένα παραδοσιακό γεύμα στην ταβέρνα μας, η οποία είναι προσβάσιμη από πολλούς δρόμους και απέχει, οδικώς, μόλις 15' από το κέντρο του Ναυπλίου. Για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο που αναγράφεται παρακάτω, ώστε να σας προτείνουμε την γρηγορότερη διαδρομή από την αφετηρία σας.


Προβολή Ταβέρνα "Ο Πυργος" σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Τηλέφωνο Παραγγελιών-Κρατήσεων : 27520-94455

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου